jueves, 31 de enero de 2008

Glòria Marcos i Miguel Àngel Pavón exigixen a la Generalitat Valenciana el compliment total de la Llei de Dependència

La coordinadora d’EUPV, Glòria Marcos i el candidat d’Esquerra Unida i Republicana per Alacant, Miguel Ángel Pavón, han mantingut aquest matí una reunió amb els representants de la Confederació Coordinadora Estatal de Discapacitats Físics (COCEMFE) d’Alacant. En l’encontre, Marcos i Pavón s’han compromés a ser l’altaveu de les reivindicacions d’aquest col·lectiu, especialment, en la exigència del compliment de la Llei de la Dependència.



COCEMFE ha comunicat a la coalició Esquerra Unida i Republicana les seus preocupacions i la necessitat de que la Llei de Dependència es complisca de manera íntegra. Glòria Marcos s’ha compromés públicament a traslladar totes les seus peticions al plenari de les Corts Generals: “farem les propostes de les modificacions de la llei de dependència i de la llei de reforma de la Seguretat Social”.

Marcos a més ha arreplegat també la reivindicació de COCEMFE de que l’administració púbica complisca d’una vegada per totes amb la reserva pública d’ocupació del 5% per a les persones discapacitades. Aquesta petició ha estat enviada pel col·lectiu a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que presideix la popular Elena Bastidas, i encara no ha obtingut resposta.

“El PP sols fa que posar excuses per no complir la llei. És lamentable que haguem de fer-li memòria a la senyora Bastidas per a que aquest percentatge es complisca la Llei d’Integració Social dels Discapacitats (LISMI), i que demane també a tots els ajuntaments que eliminen de les barreres arquitectòniques de les seues ciutats”, manifesta Marcos.

El candidat d’Esquerra Unida i Republicana, M. Àngel Pavón, per la seua banda recrimina al PP “que estiga fent un boicot en tota regla per a que la llei no s’aplique. És una actitud inacceptable”.

No hay comentarios: